Agrojob Danmark | Rekruttering af udenlandsk arbejdskraft

Agrojob er din rekrutteringspartner

Vi er landbrugets største rekrutterings- og vikarbureau. Det er siden 2009 blevet til over 5.000 rekrutteringer af kvalificerede medarbejdere – især unge rumænere, der brænder for et aktivt arbejdsliv i gode rammer.

Vores unikke netværk er opbygget gennem aktiv tilstedeværelse i Rumænien og Bulgarien - og vi er løbende i gang med at undersøge rekrutteringsmulighederne i andre lande. Vores hovedkontor ligger i Holstebro i Vestjylland, men med tilladelse til rekruttering i Rumænien og Bulgarien er vi ofte ude og interviewe interessante kandidater.

Vores mission er din succes

Vores rekrutteringsprogram har til formål at finde de bedst kvalificerede og mest motiverede medarbejdere, hvad enten det gælder driftsledere, medhjælpere, vikarer eller elever. Vi giver dem en grundig introduktion i danske arbejdsmarkedsforhold og levevis, når de ankommer til Danmark første gang – og sørger selvfølgelig for alle de nødvendige registreringer hos statsforvaltningen, SKAT og andre offentlige myndigheder.

Vores grundige rekrutteringskoncept betyder, at vi både kan tilbyde medarbejdere med minimum 1 års erfaring fra dansk landbrug, og helt nye skud på stammen, som er ivrige efter at lære noget nyt.

Vi arbejder på at udvikle vores unikke rekrutteringskoncept til andre brancher. Kontakt os endelig for yderligere info.

Lær os bedre at kende

Mød hele holdet

Vores erfarne hold af rekrutterings-konsulenter sidder klar til at hjælpe dig. Klik her for at kontakte dem.

Det siger kunderne

Vi har allerede rekrutteret langt over 5.000 medarbejdere. Læs hvad danske landmænd siger om os.

Det kan vi hjælpe med

Vi kan meget mere end at skaffe dig gode medarbejdere. Klik her for at se, hvad vi ellers kan hjælpe med.